home service Over Caromi

Over Caromi

Wij zijn producent en leverancier van in- en ombouwproducten voor carrosseriebouwers, garagebedrijven, importeurs en bedrijfswageninrichters. Voor alle standaard lichte bedrijfswagens leveren wij het complete pakket ter bescherming van de laadruimte, zoals: antislipvloeren, zijwanden, deurpanelen, hemelpanelen, lat om lat, separatiewanden en raamroosters. Hiernaast vindt u bij ons ook een breed scala aan additionele producten om de laadruimte verder in te richten en zijn wij de importeur van ShoulderSink voor de Benelux.
De basis van onze producten ligt in ons unieke en zeer tijdbesparende 3D inmeetsysteem waarmee wij door de jaren heen elke bedrijfswagen in iedere lengte/hoogte combinatie hebben ingemeten. Met onze computergestuurde CNC freesbanken kunnen wij zeer nauwkeurig en snel elk product tot in detail realiseren. De combinatie van onze uitvoerige kennis van de bestaande voertuigconfiguraties en ons moderne machinepark zorgt ervoor dat onze laadruimtebeschermingsmiddelen voor elk merk en type bedrijfswagen ongeacht het benodigde aantal, altijd perfect passend gemaakt kunnen worden.
In onze webshop krijgt u door middel van het selecteren van het door u gewenste voertuig, een overzicht van de specifieke onderdelen die wij voor het betreffende voertuig in ons assortiment hebben. Middels een aan te vragen inlogcode kunt u online uw offerte en pakketten samenstellen of uw bestelling plaatsen. Ons assortiment is reeds zeer uitgebreid, maar als u onverhoopt toch een bepaald product nog niet op onze site kunt vinden dan kunt u contact met ons opnemen zodat we dit product alsnog toe kunnen voegen.
Caromi: vakwerk dat de winstgevendheid van uw werkplaats verhoogt.