home nieuws Toyota Proace Electric

Toyota Proace Electric

Tijdens de bestelauto expo op 24 november in expo hal Haarlemmermeer is de Toyota Proace Electric uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2022. Deze veelzeggende titel gaat dit jaar voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De Proace onderscheidde zichzelf van zijn PSA-broertjes door middel van een betere garantiebepaling op de totale kilometers en een uitstekende garantiebepaling tot 15 jaar op het accupakket.

De Proace Electric is verkrijgbaar in drie lengtes en beschikt over een accupakket van 50 KWh of 75KWh. De accupakketten bieden een actieradius van respectievelijk 230 en 330 kilometer (WLTP). Echter blijft de actieradius afhankelijk van veel omstandigheden, zoals weer, temperatuur en laadgewicht.

Om de laadruimte van uw bedrijfswagen in goede staat te houden is het belangrijk om deze te voorzien van de juiste laadruimtebescherming. Met het oog op het totale bereik en gewicht van uw bedrijfswagen biedt Caromi een uitstekende oplossing. Door gebruik te maken van onze extreem lichte kunststof materialen houdt u aanzienlijk meer laadgewicht over vergeleken met een standaard set houten laadruimtebetimmering.

De Toyota Proace Electric is door ons volledig ingemeten en wij kunnen u dus weer voorzien van de best passende producten voor uw auto.